Om oss


Redig & Partners Management Services AB grundades redan år 1994 av Sten Redig som en av de första konsultmäklarna på den svenska marknaden.
Affärsidén är att marknadsföra och sälja fristående små bolags service och tjänster genom en renodlad konsultförmedling.

Grundaren Sten Redig har arbetat i olika ledande befattningar inom IT sen 1970. Under dessa 25 år har han haft verksamhetsansvar för ca 500 personer på sina avdelningar, förhandlat med tusentals kunder och samarbetspartners. Detta har resulterat i ett stort kvalitativt kontaktnät inom hela branschen.
För ett par år sen inledde Sten Redig och företaget Realtime Embedded en diskussion och fann många gemensamma nämnare och intressen. Detta resulterade i att hösten 2011 blev Redig & Partners och Realtime Embedded systerbolag med varandra, genom RTE Groups förvärv av Redig och Partners.

Redig & Partners kommer fortsätta att drivas i samma anda och entusiasm och ska även fortsättningsvis vara ett personligt företag med "kvalitativa" konsulter, d.v.s med kompetenta, självgående specialister som alltid har kundens bästa för ögonen.